Broodway '18

Standplus was van 30 september tot 3 oktober sterk vertegenwoordigd als standenbouwer op Broodway in Kortrijk Expo. Met standen voor 8 tevreden klanten zijn wij zelf ook oprecht trots op deze geslaagde beurseditie! Hieronder vind je wat meer info over enkele van onze beursstanden op Broodway.

 

Onze klant Ranson koos in de uitwerking van hun stand voor heel wat houten schrijnwerk op maat. Alle multiplex onderdelen werden met het nodige vakmanschap in ons atelier vervaardigd. In de stand van Ranson verwerkten we ook twee ledskin screens, prachtige schermen van maar liefst 2,5m breed. Dit soort schermen kunnen modulair in elke stand worden geplaatst en zijn aanpasbaar qua grootte. Extra voordeel is dat we ze naadloos inwerken in de rest van je stand. Ideaal dus om video op een stijlvolle manier in je beursstand te integreren.

Joriba kwam naar ons met de vraag om een stand te creëren met een artisanale uitstraling die hun kwalitatieve ambachtelijke producten in de kijker kon zetten. We werkten rond een lange werkbank die dienst deed als werk- en ontmoetingsplek, demonstratieplek en plaats om te proeven van de heerlijke baksels. Bijkomende uitdaging was om deze stand uit te werken rond de aanwezige paal in de beurshal. Wij vonden het opzet alvast erg geslaagd!

Molens Joye koos ervoor om met hun zelfde stand van vorige beurseditie te werken. De prachtige bestaande visuals voor deze stand werden aangevuld met enkele nieuwe om hun bijkomend gamma voor te stellen. Voor onze klant Dawn ten slotte, ontwikkelden we een stand in stijgerhout-look. Vergis je niet, het hout dat je hier ziet is niet echt maar geprint op onze in-house printer en vervolgens op de diverse meubels gekleefd. Een budgetvriendelijke oplossing waar wij graag aan meewerkten!

Wilt u zelf een aantrekkelijke stand voor uw volgende beursdeelname? Wil je meer info over onze modulaire ledskin screens of over budgetvriendelijke oplossingen voor uw beursstand op maat? Kortom, wil je graag kennis maken met Standplus en onze manier van werken? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een eerste kennismaking: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98

Voor Broodway ontwierpen en bouwden we dit jaar beursstanden voor Ranson (en Ranshop), Joriba, Molens Joye, Dawn Foods, Leman, Dirk Latré, Vandeputte klimatisatie en Vandemoortele