Een nieuwe thuis voor Standplus in 2020

Roeselare

Goeie vooruitzichten bij Standplus! In april 2020 verhuizen we naar onze nieuwbouw in bedrijvenpark Krommebeek te Roeselare. De bouwwerken zijn momenteel volop aan de gang.

 

Ons gloednieuw bedrijfsgebouw bevindt zich langs één van de belangrijkste invalswegen van Roeselare. Bovendien ligt het vlakbij de autosnelweg waardoor onze vrachtwagens vlot naar hun beurslocaties kunnen rijden zonder daarbij door een dorpskern te moeten. De ligging centraal in West-Vlaanderen  zorgt er dan weer voor dat we vlot bereikbaar zijn voor leveranciers en klanten. 

We wilden graag een aantrekkelijk gebouw dat past bij de filosofie en het DNA van Standplus. Onze architecten werkten een ontwerp uit met een stijlvol bedrijfsgebouw als basis, met daarrond een “skin” in aluminium die het geheel tot leven brengt en zorgt voor extra cachet. We vinden dit ontwerp heel goed passen bij onze manier van werken. Wij realiseren stijlvolle beursstanden voor onze klanten en zorgen telkens voor een creatieve touch zodat hun stand opvalt tussen de andere standen op een beurs.

We kijken nu al erg uit naar de verhuis want op deze nieuwe site zullen al onze afdelingen samenwerken onder één dak. Nu is onze schrijnwerkerij in Roeselare en bevinden onze kantoren met het magazijn zich in Zwevezele. In het nieuwe gebouw zullen we met bijna 6000 m2 werkbare oppervlakte onze diensten kunnen optimaliseren en nog beter en efficiënter voor onze klanten kunnen werken. 

De loods die staat er intussen al, de kantoren zijn in opbouw. Wij kijken vol spanning uit naar april volgend jaar!

Uiteraard blijven we  de komende maanden vanop onze huidige locatie paraat staan om van je beursdeelname een succes te maken! Zoekt u een creatieve standenbouwer voor u volgende beursdeelname?  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98.