Een stijlvolle beursstand voor Ciranova op Domotex

Hannover

 

Ciranova is gespecialiseerd in kwalitatieve afwerkingen voor parketvloeren. In de naadloze beursstand die we voor hen ontwierpen en op Domotex bouwden wilden we de hoogstaande kwaliteit van hun producten benadrukken. Deze beursstand werd volledig op maat gemaakt en door zwart als hoofdkleur te kiezen kreeg deze stand ook meteen een hoogwaardige uitstraling.

Het was voor Ciranova erg belangrijk om op hun beursstand veel stalen te kunnen tonen. De wanden van de spreekruimte zijn daarom bekleed met stalen zodat bezoekers een mooi overzicht krijgen van de vele afwerkingen die Ciranova kan voorzien. Extra verlichting zorgt ervoor dat de stalen nog meer in het oog springen. In een heuse ‘secret room’ konden bezoekers terecht om de nieuweigheiden en speciale producten te ontdekken.

Ciranova is ook volop bezig met de ontwikkeling en productie van ecologische producten en dit moest duidelijk zijn in het standontwerp. Planten, grastapijt en hier en daar een groen detail in de visuals ondersteunden deze groene productevolutie.

We zijn heel trots dat we met het team van Standplus deze stijlvolle beursstand mochten realiseren. Bedankt aan Ciranova voor de mooie samenwerking!

 

Wilt u zelf een aantrekkelijke stand voor uw volgende beursdeelname? Wil je graag kennis maken met Standplus en onze manier van werken? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een eerste kennismaking: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98