Gloednieuwe beursstand voor Mydibel

Keulen

Mydibel is een familibedrijf en een wereldwijde speler in markt van de aardappelproducten. Voor hun beursstand op Anuga in Keulen kozen ze voor een frisse, open en authentieke uitstraling.

 

 

Het team van Standplus creëerde een heel open beursstand waar het aangenaam vertoeven was. We zorgden ook voor een aparte, wat intiemere hoek om cruciale gesprekken met klanten of potentiele klanten te voeren en creëerden genoeg ruimte voor de diepvriesvitrine waarin de diverse producten van Mydibel aan het grote publiek konden getoond werden. 

De centrale bar op de beursstand deed met haar hippe metrotegels dienst als eyecatcher. Erachter zien we een houten wand met het logo van Mydibel. Het gebruik van veel houten elementen op de stand onderstreept de authenticiteit van Mydibel en haar producten en straalt bovendien een warm gevoel uit. 

Deze beursstand lonkte met haar open, stijlvolle visuals uitnodigend naar de bezoekers die de stand ook al van ver konden herkennen aan de grote logopanelen boven de stand. Ook hier kozen we voor een houten achtergrond om meteen weer een warm en authentiek gevoel bij de bezoekers op te wekken. Een resultaat om fier op te zijn en een mooie samenwerking met een sterk bedrijf uit onze streek!

Wilt u zelf een aantrekkelijke stand voor uw volgende beursdeelname? Wil je graag kennis maken met Standplus en onze manier van werken? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een eerste kennismaking: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98