Vulkoprin & Boplan op Logimat

VULKOPRIN & BOPLAN – LOGIMAT 19-21.02/19 – Stuttgart Duitsland

 

Logimat is de internationale beurs bij uitstek voor alles wat interne logistieke processen aangaat, een grote B2B-beurs met vooral industrieel georiënteerde standhouders en veel technische producten. Niet altijd makkelijk om met deze elementen een aantrekkelijke beursstand te ontwerpen, maar een uitdaging die we met het standenbouw team van Standplus maar al te graag aangaan.

Onze klant Vulkoprin produceert wielen voor allerlei industriële toepassingen. Dit jaar vierden ze hun 55-jarig bestaan en dat werd op de beursstand sterk in de verf gezet door hun logo hieraan aan te passen. De strakke houten dakconstructie loopt mooi over in een uitstalkast waarin enkele van hun producten worden getoond. De logobox boven de stand zorgt dan weer voor een goede zichtbaarheid zodat klanten en prospecten de beursstand al van ver kunnen herkennen.

Het Moorseelse bedrijf Boplan produceert flexibele aanrijdbeveiligingen voor industriële omgevingen zoals magazijnen en fabriekshallen. Intussen is Boplan internationaal sterk aan het groeien dus mochten ze niet ontbreken op Logimat. We werkten voor hen een stoer ogende duostand uit, helemaal in lijn met hun huisstijl en slagzin “ready for impact”. Veel zwart, veel open ruimte om producten te tonen en een modulair ledscherm om filmpjes af te spelen zorgen voor een aantrekkelijke en herkenbare stand. 

Op Logimat bouwden we ook de beursstand voor TVH, lees er hier alles over.

Hebt u ook een stand nodig voor uw volgende beursdeelname? Wilt u graag een keer van gedachten wisselen en mogelijke vormen van samenwerking bespreken? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98.