Green Expo '18

Flanders Expo Gent

September is nog maar net begonnen en wij hebben met Standplus al een eerste succesvolle beurs achter de rug. We waren als standenbouwer met maar liefst negen klanten vertegenwoordigd op Green Expo, de beurs voor de groenprofessional in Flanders Expo te Gent.

 

Voor Compo Expert, al enkele jaren trouwe klant bij Standplus, creëerden we dit jaar een gloednieuwe stand. Compo Expert is wereldwijde specialist in kunstmest. Samen met onze ontwerpers gingen we rond de tafel zitten om tot een vernieuwende, creatieve en aantrekkelijke beursstand te komen. 

We werkten rond het idee dat je je op de stand als het ware onder de grond bevindt. Met een warme houten vloer en natuurlijke elementen brachten we dit idee tot leven. Van onder de grond werpt de bezoeker een blik op de wereld boven en ziet hij afbeeldingen van groene grasvelden, struiken en bomen. Deze foto’s werden in-house geprint op plexiglas en palboards.

Wilt u zelf een aantrekkelijke stand voor uw volgende beursdeelname? Een stand die perfect past bij uw bedrijf en waar het aangenaam zaken doen is? Ben je op zoek naar een uniek concept of naar een eenvoudigere modulaire stand? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een eerste kennismaking: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98

Voor Green Expo ontwierpen en bouwden we dit jaar beursstanden voor  Compo Expert, Willaert, Greenyard, Disaghor, Compo, CBS, Cobefa, Turfgrass en Use-It.