Standenbouw voor Duco op de beurs VSK

 

Standplus bouwde ook dit jaar de beursstand voor Duco op de Nederlandse beurs VSK. Duco is gespecialiseerd in ventilatie en zonnewering voor allerlei toepassingen in de bouw- en installatiesector.  In de verschillende huisjes op de beursstand zien bezoekers perfect hoe de systemen van Duco geïntegreerd kunnen worden in hun woning. Dit jaar konden de klanten als nieuwigheid ook zien hoe de integratie van hun systemen er in een appartementsgebouw uitziet.

De nieuwste innovaties toonde Duco op haar ‘Innovation Square,’ een podium dat zich in het midden van de stand bevindt. Daarboven installeerden we een kubus van Ledskin schermen die met behulp van ledskin corner panels naadloos in mekaar overliepen. Dat betekent concreet dat de beelden over de verschillende schermen kunnen doorlopen. Bovendien was deze ledskin kubus een echte eyecatcher van de beurstand. Er werd heel wat extra informatie over de innovaties maar ook over Duco zelf op afgespeeld. Ideaal om de bezoekers van de beursstand optimaal te informeren!

Een hoekstand creëert vaak extra mogelijkheden. Zo integreerden we op de hoek van deze beursstand een workshop waar medewerkers van Duco demonstraties aan klanten konden geven. Een boeiende manier voor beursbezoekers om meteen ook de producten van Duco in volle actie te zien!

Wil je graag nog meer van onze referenties zien? Die vind je hier terug!

Wilt u zelf een aantrekkelijke stand voor uw volgende beursdeelname? Wil je graag kennis maken met Standplus en onze manier van werken? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een eerste kennismaking: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98