Universiteit Hasselt

Sinds enkele jaren is de UHasselt vaste klant bij Standplus voor het ontwerp en de bouw van hun beursstand op de verschillende SID-In beurzen in heel Vlaanderen.

 

Op deze SID-In beurzen maken jongeren uit het 6de middelbaar kennis met alle mogelijke hogere opleidingen. De Universiteit Hasselt staat met hun stand op de SID-in beurzen in Leuven, Gent, Kortrijk, Antwerpen en Genk. Om in het oog te springen tussen alle andere universiteiten en hogescholen koos de UHasselt voor een kleurrijke en overzichtelijke beursstand. We gebruikten het rood van hun logo en huisstijl als basiskleur voor het standontwerp. Elke studierichting heeft vervolgens zijn eigen herkenbare kleur en een eigen uitnodigende infobalie. Dit maakt dat de bezoekers meteen op de juiste plek terechtkomen en zich efficiënt kunnen informeren.

De UHasselt werkt intussen al meer dan zes jaar met Standplus samen. We vertrekken telkens van eenzelfde basisstand waar we geregeld aanpassingen aan doen. Zo voegden we onlangs wat houten elementen toe voor een warmere en meer eigentijdse look. Ook aantrekkelijke visuals op grote panelen dragen bij aan de leuke uitstraling van deze beursstand.

Tof dat we vanuit West-Vlaanderen ook zo'n tevreden klant aan de andere kant van ons land hebben!

Hebt u ook een stand nodig voor uw volgende beursdeelname? Wilt u graag een keer van gedachten wisselen en mogelijke vormen van samenwerking bespreken? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98.