TVH Logimat

TVH – LOGIMAT 19-21.02/19 – Stuttgart Duitsland

 

Een open stand, goed zichtbaar van ver en met veel ruimte om klanten te ontvangen, dat was waar onze klant TVH naar op zoek was. Als wereldspeler in de markt van heftruckonderdelen en accessoires voor rollend materieel is het voor hen echt belangrijk om op een grote beurs zoals Logimat goed zichtbaar te zijn.

Onze ontwerpers creëerden een open beursstand met leuke rode accenten als knipoog naar het logo en kleuren van TVH. De rode banken met bijhorende kussen en de houten elementen in de stand zorgen voor een warme en aantrekkelijke look. Door een diagonale oversteek vanaf de bar en de houten pilaren krijgt de beursstand extra volume. De 3D-logo’s zorgen ervoor dat je de stand van TVH al van de andere kant van de hal kon spotten. Klanten ontvangen was de hoofdoelstelling van TVH op Logimat. Dus we zien een uitnodigende bar, veel tafeltjes en krukken, kortom de ideale faciliteiten voor een goeie zakelijke babbel. De vernieuwde catalogen kregen een speciale plek en sprongen daardoor extra in het oog.

Standplus creëerde ook de beursstand voor dochterbedrijven Cam en Energic Plus. Meer dan op de moederstand was het hier de bedoeling om producten te laten zien. Naast klanten ontvangen werden op deze stand demo's gegeven.

Bedankt TVH voor opnieuw een fijne samenwerking!

Hebt u ook een stand nodig voor uw volgende beursdeelname? Wilt u graag een keer van gedachten wisselen en mogelijke vormen van samenwerking bespreken? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: standenbouw@standplus.be of +32 51 74 59 98.