Kernwaarden

Kernwaarden

Waar we voor staan bij Standplus? Eigenlijk willen we het verschil maken door ons vakmanschap te combineren met betrokkenheid. Vakmanschap uit zich in creativiteit en kennis; betrokkenheid in het ontzorgen van klanten en onze groene gedachte.

Creativiteit

Bij Standplus stellen we alles in het werk om van uw beursstand een uniek en gepersonaliseerd pareltje te maken. Onze ontwerpers denken graag met u mee en zorgen voor de creatieve en technische aftoetsing van elk project. Wij gaan met u in overleg, durven ook vragen te stellen en toetsen uw wensen af om tot een passend ontwerp van uw beursstand te komen. Zo kunt u in alle vertrouwen en rust aftellen naar de opening van de beurs zelf.

Ontzorgen

Kiezen voor Standplus is kiezen voor een zorgeloze realisatie van uw beursstand door een ervaren team. U vertelt ons uw wensen en wij nemen het hele realisatietraject van u over.

Duurzaamheid

Er is maar één "Moeder aarde" en daar gaan we best zorgvuldig mee om. Standplus kiest daarom enkel voor materialen met een duurzaam karakter.

Vakkennis

Het team van Standplus bestaat uit gedreven medewerkers die beschikken over een jarenlange ervaring. Onze schilders en schrijnwerkers leveren pure ambacht en bewijzen dat maken en creëren van een beursstand een echte kunst is.