Over ons

Over Ons

Fijn dat u ons beter wilt leren kennen! Bij Standplus zijn we specialist in het ontzorgen van onze klanten én uiteraard het ontwerpen en bouwen van uw toekomstige eyecatcher van formaat. Ons vakwerk gecombineerd met een grote portie creativiteit, personalisatie en kwaliteit maken het verschil tussen gezien worden en een blijvende indruk nalaten.

Ons Team

We willen u graag waarschuwen voor onze medewerkers. Ze zijn immers zeer gepassioneerd en laten moeilijk los als ze hun tanden in uw project hebben gezet. Tijdens piekmomenten ondersteunt een 25-koppig team van professionele freelancers hen bij het ontwerpen, bouwen en de organisatie om alles vlot te laten verlopen.

De historiek

Sinds de overname van Standpunt in 2012 raakte Geert Clierinck gepassioneerd door het creëren van onvergetelijke en opvallende beursstanden. Ook Andreas Verheye viel in 2013 voor de charmes van deze sector met zijn overname van Square+. Beide heren beschikken trouwens over een jarenlange ervaring binnen de bedrijfswereld.

Internationaal karakter

Europese grootspeler op het vlak van standenbouw.

Voor een beursstand waarmee een bedrijf op de Europese kaart wordt gezet, bent u bij ons aan het juiste adres. We bouwen op 150 Europese beurzen en helpen uw idee met plezier in de praktijk om te zetten. Op de ochtend van de beursopening hoeft u enkel uw stand binnen te stappen, voor de rest zorgen wij.

Contacteer ons gerust voor meer informatie over onze full-service aanpak.