Onze werkwijze

Onze werkwijze

Van concept tot stand… wij realiseren uw project van A tot Z. Niet enkel doorheen elke fase van de standenbouw, maar ook tijdens de beurs of expo kunt u op ons blijven rekenen. Groot of iets meer bescheiden, binnen om het even welke sector of eender waar in Europa… welke beursstand u ook nodig heeft, Standplus haalt alles uit de kast. Flexibiliteit en snel schakelen kunnen we als de besten doordat de productie en logistiek volledig in eigen beheer gebeurt.

Dit alles doen we op een transparante manier. Onze open communicatie en vaste contactpersoon zorgen ervoor dat u bij elke mogelijke stap of beslissing wordt betrokken. Want geef toe, wederzijds vertrouwen vormt de basis voor een goede en fijne samenwerking.

Stap 1: Briefing

Elke relatie begint met een goed gesprek. Om voor u een perfecte beursstand te ontwikkelen en u optimaal te begeleiden, komen we graag bij u langs om de sfeer van uw bedrijf op te snuiven. Op basis van uw visie en doelstellingen bespreken we de mogelijkheden met onze ontwerper. Hij/zij zal uw vast aanspreekpunt vormen en zal als projectverantwoordelijke de realisatie van uw beursstand in goede banen leiden.

Stap 2: Ontwerp

Een volgende stap is het uitwerken van een grondplan en 3D-visualisatie. Hiermee ontvangt u een zo realistisch mogelijk beeld van de uiteindelijke beursstand. Via een transparante offerte en bijhorende materiaallijst weet u bovendien  meteen hoeveel dit project precies zal kosten.

Stap 3: Voorbereiding

Zodra alle wensen en verwachtingen op elkaar zijn afgestemd en we uw goedkeuring hebben ontvangen, start het voorbereidend werk en de effectieve productie. Dit gebeurt volledig in onze eigen schrijnwerkerij en printatelier. Onze transparante werkwijze zorgt ervoor dat u het volledige productieproces nauwgezet kunt opvolgen. Krijgt u zo een kwalitatieve afwerking volgens planning? Dubbelcheck!

Stap 4. Opbouw

Het is eindelijk zover… de opbouw! De coördinatie gebeurt door de hoofd standenbouwer en u kunt ook steeds bij deze persoon terecht bij verdere vragen of opmerkingen. Alvorens de deuren officieel worden geopend, gaat hij samen met u door de stand en worden de laatste puntjes op de i gezet. Duiken er plots tijdens de beurs technische of praktische vragen op? Geen paniek! Wij staan steeds voor u klaar om alles zo snel mogelijk op te lossen.

Stap 5. Afbouw

Aan alle mooie liedjes komt een einde maar wij brengen nog een bisnummer. Na afloop bouwen we dan ook uw beursstand opnieuw zorgvuldig af. Omdat wij duurzaamheid hoog in het vaandel dragen, gaan we in samenspraak na of optimalisatie voor toekomstige projecten opportuun is. Vervolgens bergen we uw beursstand - in afwachting van een volgende samenwerking of beurs - veilig op in onze magazijnen in Roeselare.

Stap 6. Debriefing

Uw feedback is voor ons zeer belangrijk. Enerzijds omdat wij belang hechten aan uw mening, maar anderzijds ook om onze werking met een kritische blik te beoordelen en te kunnen optimaliseren. Door een project samen met u te evalueren, weten wij precies op welk vlak wij onze diensten kunnen verbeteren. Hoe beter wij elkaar leren kennen tijdens onze samenwerkingen, hoe beter Standplus kan inhaken op de visie en noden van uw bedrijf. Dat is een pure win-winsituatie in alle vertrouwen.